1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

UV Baskı Tekniği Nedir?

Ankara matbaa sadece matbu evrak ya da diğer ürünler ile değil reklamcılık alanında da işletmelere destek olmak amacı ile UV baskı hizmetleri de vermektedir. Ankara matbaa dijital baskı çalışmaları arasında önemli bir yer tutan bu sistem her türlü yüzey üzerine uygulanması özelliğine sahip olması yanında ürünlerin tanıtımı adına değerli bir destek verir. Ankara atbaa teknolojisi olanakları ile çalışan sistem kısa sürede gözde reklam teknikleri arasında girmiş ve sadece ülkemizde değil tüm dünya genelinde yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Sunduğu fırsatlar yanında Ankara matbaa UV baskı fiyatları da uygun olması da bu kadar geniş bir kitle tarafından tercihinde etkilidir.

 

Ankara Matbaa UV Baskı Nedir?

Ankara matbaa hizmetleri arasında son yılların gözde hizmetleri arasında yer alarak geniş bir kullanım alanına sahip olan Ankara matbaa UV baskı dijital reklam araçları denilince akla ilk gelen sistemler arasında yer almaktadır. Mürekkep ile birlikte ultraviole ışınlardan yardım alınarak yapılan Ankara matbaa UV baskı tekniği kağıt ya da her türlü yapışkan yüzey üzerine mürekkebin uygulanması ardından ultraviole ışınlar yardımı ile hızlıca kurumasını sağlayan bir sisteme dayanır. UV baskı Ankara matbaa çalışması sırasında buharlaşma olmaması nedeni ile dışarıya insan sağlığına zarar verecek gaz yayılmamakta ve bu sayede çevre dostu kabul edilmektedir. Özel yazıcılar kullanılarak yapılan UV Baskı Ankara matbaa özellikleri arasında kurutma işlemi esnasından herhangi bir ısıya gerek duyulmamaktadır.
 

UV Baskı Kullanım Alanları

Ankara matbaa UV baskı tekniği günümüzde hayatın pek çok alanında karşımıza çıkmakla birlikte bu yaygın kullanım sağladığı avantajlar nedeni ile günden güne artmaktadır. Çeşitli cam yüzeyler, farklı özelliklerde ahşap yüzeyler, pleksi ve etiket yüzeyleri Ankara matbaa UV baskı uygulama alanları başında gelmektedir. Bunun yanında telefon, tablet hatta televizyon gibi kişisel ürünlerin üzerine de yapılan Ankara matbaa UV baskı tekniği bu sayede bu alanda karşılaşılan sorunlar karşısında estetik açıdan da şık duran çözümler üretmektedir. UV Baskı Ankara matbaa fiyatları sağladığı fırsatlar ile birlikte değerlendirildiğinde uygun olması da tercih de etkili iken hızlı şekilde hayata geçirilmesi de işletmeler açısından önemlidir.