1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Metal Etiketler

Ankara matbaa firmaları gerek teknolojik alt yapısı gerekse de yüksek kalite anlayışı nedeni ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır. Bu anlamda bölgede güçlü bir istihdam desteğinde de bulunan Ankara Parkur matbaa ile birlikte bölge ekonomisinin güçlenmesine de katkı sunar. Çok sayıda ürün tasarlayabilen ve dijital baskı teknikleri ile de üretim yapabilen bu firmalar dünya genelinde yaygın olarak tercih edilen teknolojiyi yakalamakla birlikte kendini sürekli olarak güncellemektedir. Bu doğrultuda üretimi gerçekleşen çok sayıda tasarım arasında öne çıkan etiket baskı Ankara bölgesinde yer alan pek çok firmaya reklam ve tanıtım alanında önemli bir destek vermektedir.

Ankara Metal Etiket

Etiket baskı Ankara ilinde çok sayıda firma tarafından yaygın olarak tercih edilen bir reklam ürünüdür. Bunu anlamak adına günlük hayatta kullandığımız ürünlerin üzerindeki etiketlere bakmak yeterlidir. Çünkü artık bu tasarımlar üzerinde tüketicilerin ürün hakkında bilgilendirilmelerini de sağlayacak içeriklere yer verilmesi yasal bir zorunluluk olmuş ve bu da etiket baskı kullanım alanlarının artmasını sağlamıştır. Bu anlamda sanayi alanında üretim yapan firmaların kötü ve ağır şartlara dayanıklı reklam ürünü ihtiyacını karşılayan metal etiket Ankara sanayi bölgeleri başta olmak üzere yaygın bir kullanım alanında tercih edilir. Mobilya ve ilaç sektörü başta olmak üzere hemen her sektörde kullanılan bu tasarımlar yapışkanlı olabildiği gibi vidalı da olabilmektedir.

İstanbul Metal Etiket

Ekonomik etiket baskı tasarımları arasında yer alan metal seçeneği her şeyden önce yüksek ısılara, neme ve yağmura karşı gösterdiği direnç nedeni ile uzun yıllar yer aldığı ürün hakkında bilgi sunması yanında firma hakkında da bilgiler sunarak tanıtım fırsatı sunar. İletişim bilgileri, logo, firma adı gibi unsurlardan oluşan bu bilgiler sayesinde ihtiyaç halinde firma ile iletişime geçmek son derece kolaydır. Ankara ekonomik metal etiket üretimi açısından lider bölgeler arasında yer alırken bu anlamda İstanbul ile rekabet edecek güce de sahiptir. 

Ankara İyi Matbaa Firmaları

Matbaa fiyatları Ankara ilinde uygun olması diğer bölgelerde üretim yapan firmalar ile rekabet gücünün artmasını sağlamıştır. İstenilen sayıda ürünü hızlı şekilde basarken kaliteden taviz vermemesi ve kusursuz işçilik anlayışını benimsemesi bu firmaların en önemli özelliği arasında belki de ilk sırada gelir. Ankara hızlı baskı yapan matbaa firmaları bu nedenle sektör arasındaki rekabette de rakiplerinden bir adım önde olarak ticari faaliyetlerini geleceğe taşımayı başarmıştır. Bugün hayatın çoğu alanında karşımıza çıkan promosyon ürünler bir firmaya dair pek çok ürünün sergilenmesine olanak veren katalog baskı çeşitler, farklı özelliklere sahip olan kartvizitler ve daha pek çok matbaa ürünü bu firmaların üretimini gerçekleştirdiği ürünlerden sadece birkaç tanesidir.