1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Metal Etiket Fiyatları

Ankara matbaa firmaları sahip oldukları teknoloji sayesinde dünya ile rekabet edebilecek güce sahiptir. Her türlü ürünü hızlı şekilde tasarlayarak üretimini gerçekleştirmeleri sektör içinde bir adım öne çıkmalarını sağlar. Firmaların tanıtım alanında önemli bir ihtiyacını karşılayan bu firmalar sanayi alanında üretim yapan işletmeler için metal etiketler de tasarlamaktadır.

Metal Etiket Nedir?

Parkur matbaa Ankara Ostim bölgesi başta olmak üzere endüstriyel anlamda dayanıklı etiket ihtiyacı doğan işletmelerin en önemli destekçileri arasındadır. Üzerinde yer aldığı ürünün kulanım alanları, imal tarihi, seri no ya da ne kadar güç ile çalışacağı bilgileri sunan metal etiketler son derce dayanıklıdır. Üzerinde yer alacağı ürüne vidalanabileceği gibi perçinlenerek da monte edilebilir. Uzun ömürlü sağlam yapısı en önemli tercih nedenidir. 

Metal Etiket Neden Tercih Edilir?

Ankara matbaa fiyatları çerçevesinde oluşturulan bu tasarımların sağladığı avantajlar şunlardır:
Güneş ışınları başta olmak üzere yüksek ısılar karşı da dayanıklıdır.
Yapışkanlı, vidalı ya da perçin ile monte edilebilmesi montaj kolaylığı sağlar.
Üzerinde yer alan ürüne dair bilgiler tüketicilere yol göstericidir.
İşletmeye dair iletişim bilgileri, logo ve firma adı gibi unsurlar etkili bir reklam olarak değerlendirilmesini de sağlar.
Paslanmaz çelik, çinko alüminyum ve zamak adı verilen alaşımdan üretilmesi uzun ömürlü özelliği kazandırır. 

Metal Asansör Etiketi

Özellikle çok katlı yapıların en önemli ihtiyacı olan asansörlerin nasıl kullanılacağı önemlidir. Ankara metal asansör etiket bu anlamda önemli bir işlev görerek herhangi bir sorunda neresi ya da kiminle iletişime geçilebileceğini de üzerinde belirtmektedir. Farklı renk ve boyutlarda üretimi yapılabilmesi yanında firma reklamı kabini üreten firmanın da reklamını yapmış olur. Kabin içerisinde oluşabilen nem ya da sıcaklık gibi olumsuz koşullardan etkilenmeden uzun süre kullanılabilir. 

Metal Etiket Fiyatları

Ankara hızlı baskı yapan firmalar bu tasarımları kısa sürede ve kaliteden taviz vermeden hayata geçirmektedir. Şehir dışındaki siparişler için kargo yöntemi de bulunan bu firmalar seri üretim yapabilecek teknolojiye de sahiptir. Bu sayede daha düşük maliyetler ile üretimi metal etiket Ankara fiyatları üzerine olumlu şekilde yansır. 
Bugün reklam ve tanıtım alanında işletmelerin reklam ihtiyacı ortada olmasına rağmen bu alandaki maliyetler göz korkutur. Ancak söz konusu alan matbaa üzerinden kurulacak bir strateji olursa uygun fiyatlar ile reklam yapılabilir.