1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Metal Etiket Çeşitleri

Ankara matbaa düşük maliyetler ile etkili reklam stratejisi oluşturmak isteyen işletmelere önemli destek verir. Hızlı ve seri üretim yapabilen Ankara matbaa firmaları bu anlamda çok sayıda tasarım hayata geçirirken metal etiketler bunların başında gelir.

Ankara Metal Etiket Çeşitleri

Uzun ömürlü olma özelliğine sahip olan bu tasarımlar aynı zamanda istenilen grafik ve renklerde üretilebilmektedir. Üretici bilgileri, seri numarası ya da ürünün nasıl kullanılacağına dair bilgiler yanında daha pek çok bilgi bulunmaktadır. Arzu edilen büyüklüğe göre de üretimi gerçekleşen tasarımların farklı çeşitleri mevcuttur

Pirinç Etiket

Günlük hayata pek çok alanda karşımıza çıkan bu tasarımlar şık görünümleri ile ön plandadır. Bu nedenle de genelde dekoratif bir unsur olarak kullanılır. Plaket ve isimlik gibi alanlar adına üretimi gerçekleşen tasarımlar Ankara matbaa metal etiket üretiminde ön sıralardadır. Bronz bir renge sahip olması bulunduğu ortamda dikkatlerin üzerine çevrilmesini sağlar. Üzerine arzu edilmesi halinde çeşitli teknikler ile yazı yazılabilir. 

Alüminyum Etiket

Ankara Parkur matbaa tarafında üretim gerçekleşen bu tasarımlar asansör kabinleri başta olmak üzere hayatın pek çok alanında karşımıza çıkar. Beyaz eşya, elektronik aletler başata olmak üzere sanayi alanında yaygın tercih edilmektedir. Lazer ya da baskı teknikleri kullanılarak üzerine logo da işlenebilen alüminyum etiketler zorlu hava şartlarına karşı gösterdiği direnç ile bilinmektedir.

İstanbul Metal Etiket Çeşitleri

Metal etiket çeşitleri matbaa ürünleri arasında ön sırada gelirken bunda yaygın kullanım alanlarına sahip olması elbette etkilidir. Düşük maliyetler ile uzun süreli tanıtım olanağı yakalamak isteyen firmalar için ideal olan bu tasarımların diğer çeşitleri şunlardır.

Paslanmaz Metal Etiket

AISI 304 başta olmak üzere AISI 316 ve 430 gibi farklı levhalar kullanılan üretim aşamasında teknoloji desteği büyüktür. Özel karışımlı boyalar ile istenilen renklere bürünebilmesi ve asit tekniği ile işlenebilmesi bir diğer özelliğidir. Paslanmaması ve oksitlenmeye karşı dirençli olması sayesinde dış mekanlarda tercih edilmektedir. Kırılma ve çizilmelere karşı dayanıklı olan yapısı uzun yıllar kullanımını mümkün hale getirirken genellikle 5mm kalınlığında üretimi yapılır.

Kabartma Metal Etiket 

Ankara matbaa fiyatları ile üretimi gerçekleşen bu tasarımlar reklam amacı ile kullanılmaya daha yatkındır. Bu nedenle genelde ambalajların üzerine kendisine yer bulmakla birlikte beyaz eşya ve tekstil ürünlerin de karşımıza çıkar. Talebe göre farklı ebatlara sahip olabilmekte ve mikron baskı teknikleri kullanılması sayesinde sıfır hata içermektedir. Alüminyum baskı teknikleri sayesinde dış etkenlerden zarar görmesi engellenir.

Asit İndirme Metal Etiket

Cam, krom, pirinç, bakır ve hatta altın gibi metal yüzeylere sahip levhalara asit indirme tekniği ile uygulanmaktadır. Ankara matbaa fiyatları çerçevesinde en uygun metal etiket çeşidi olması nedeni ile yaygın olarak tercih edilir. Her renk ve tasarımın istenilen yüzeye uygulanabilmesi bu yöntemin bir diğer özelliğidir.