1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Metal Etiket

Matbaa insanlık tarihinin bu noktaya gelmesinde belki de en önemli icat olarak pek çok kişi tarafından kabul edilmiştir. Gutenbeg’in bu insanlık tarihine damga vuran icadının ardından uzun yıllar geçse de artık bir sektör olarak kabul edilen matbaa Ankara dışında da yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Geçmiş yıllarda sadece dergi ve gazete basımı gibi işlemler üzerinden akıllara gelen Ankara matbaa hizmetleri bugün ise tanıtım ve pazarlama alanında önemli bir güce sahiptir. Düşük maliyetler ile son derece kaliteli çalışmalara imza atan Ankara Parkur matbaa bu alanda yeniliklerin öncüsü olarak uzun yıllardır sektöre son derece önemli hizmetler vermektedir.

Ankara Metal Etiket

Ankara matbaa ürünleri yukarıda kısaca değindiğimiz özelliklerden destek alarak farklı kullanıma uygun çok sayıda tasarım ortaya koyarken metal etiketler özellikle endüstri alanı başta olmak üzere pek çok yerde karşımıza çıkar. Teknolojinin her alanda olduğu gibi matbaa alanında da yaygın kullanımı metal üzerine basım yapılarak hazırlanan bu ürünlerin oluşumda etkilidir. Çeşitli araçlara dair plakalar başta olmak üzere ilaç sektörü, ve uyarı levhalarında da görülen metal etiket Ankara bölgesinde asansör kabinlerinde de kullanılır. Üzerinde firma adı ve logosu yanında iletişim bilgilerinin de yer alması bu tasarımı etkili bir reklam unsuruna dönüştürmüştür.

İstanbul Metal Etiket

İstenilen ölçü ve renklerde farklı yazı boyutlarına göre tasarlanabilen metal etiket endüstri alanının son derece dayanıklı ürünlere ihtiyaç duyması nedeni ile metalin dayanıklı ve uzun yıllar kullanımı uygun olma özelliğinden faydalanılarak tasarlanmıştır. Kağıt ya da plastik etiketlerin yağmur, güneş ışını ve nem gibi etkenlerden dolayı kısa ömürlü olması metal etiket özellikleri nedeni ile tercihine yönlendirmiştir. Krom kaplı metal, alüminyum, gibi alaşımlar ile birlikte elmas uçlu kesim tekniği ile kusursuz bir biçimde elde edilen tasarımların bir diğer özelliği ise oldukça dekoratif bir görüntü sunmalarıdır.

Ankara Metal Etiket Fiyatları

En başta sanayi alanında görülen ani ısı değişimlerinden etkilenmeyen bu tasarımlar Ankara kaliteli matbaa tarafından hayata geçirilmektedir. İç mekanlar yanında dış mekanlarda da yaygın kullanımının bir nedeni de yağmur ya da güneş gibi etkenlere karşı dayanıklı olmasıdır. Ankara uygun metal etiket fiyatları da elbette ürün tercihinde etkili olmakla birlikte UV baskı tekniği gibi güncel teknolojiden destek alınarak yapılmaktadır. Günümüzde hem üzerinde yer aldığı ürün özelliklerini kullanıcılara göstermesi hem de firmaya dair gerekli bilgeleri taşıması sayesinde oldukça güçlü bir reklam aracı olarak da kabul edilmiştir. Çeşitli büyüklük ve farklı renklerde hazırlanabilmesi sektörel farklılıklara uyumunu da kolaylaştırmış ve farklı alanlarda iş yapan firmalar adına bu özellik önemli kabul edilmiştir.