1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Metal Etiket

Matbaa Ankara bölgesinde yaygın olarak kullanılan reklam ve tanıtım unsurları arasında yer almakla birlikte geçmişten gelen geleneksek basım hizmetleri ile de günümüzdeki önemini korumaktadır. Aynı zamanda fatura ve irsaliye gibi işletmelerin bulundurulması zorunlu olan evrakla Ankara anlaşmalı matbaa firmaları tarafından yüksek kalitede basımı gerçekleşmektedir. Ancak bu firmaların asıl önemi kullanım amacı olarak en doğru tasarımları üretmesi yanında bunların aynı zamanda işletmelerin tanıtımı adına destek vermiş olmasıdır. Çünkü pek çok ürün günlük hayatımızda yaygın bir şekilde kullanılması sayesinde firma farkındalığını arttırmaktadır.

Metal Etiket Çeşitleri

Ankara matbaa metal etiket başta paslanmayan çeşitli malzemeler yanında alüminyum ya da pirinç türevi ham maddeden üretilmesi sayesinden uzun yıllar kullanıma uygundur. Müşteriler gözünde olumlu bir etki bırakması adına firmaların talepleri doğrultusunda en canlı renk ve dikkat çekici grafiklerle hazırlanması ardından üretimi gerçekleşmekte ve Ankara Parkur matbaa kalitesi tüm detaylarda görülmektedir. 0.30 mm ile 3 mm kalınlığında değişen ölçüler tamamı ile müşteri tercihine göre belirlenmekle birlikte soğuk, güneş ışınları ve elbette paslanmaz olmaları nedeni ile yağmur gibi etkenlere karşı dayanıklı yapıları ile ön plana çıkar. İlk aşamada bilgisayar üzerinde etiketin tasarımı yapılmakta ve müşteri onayı ardından baskı aşamasına geçilmektedir. 

Metal Etiket Baskı

Ankara matbaa etiket baskı teknikleri ile hayata geçirilen tasarımların en önemli özelliği üzerinde yer alan firma bilgilerini, firma logosunu ve iletişim seçeneklerini sürekli göz önünde tutmasıdır. Bu sayede firmanın olduğu kadar ürünün de reklamını yapan tasarımlar otomotiv sektöründen ilaç sanayisine kadar geniş bir alanda kullanılmaktadır. Beyaz eşya ve mobilya sektöründe de tercih edilmeleri yanında endüstriyel pek çok ürün ve asansörlerde karşımıza çıkar. Ankara matbaa asansör etiket metal olması kabinde var olan ısı, nem ve diğer etkenlere karşı uzun yıllar kullanımını sağlar. Her geçen gün kullanım alanlarını daha da arttıran söz konusu tasarımlar ayrıca yapışkanlı ya da vidalı gibi seçeneklere de sahiptir. 

Metal Etiket Fiyatları

Ankara iyi matbaa firmaları tarafından üretilen bu ürünler son derece şık görünmesi sayesinde firmaların en doğru temsilini de sağlar. Alüminyum, paslanmaz, pirinç, asit indirme metal, lazer gravür gibi çok sayıda seçeneğe sahip olması bu alanda doğan ihtiyaca en hızlı şekilde çözüm sağlayacak bir avantaj olarak görülür. Metal etiket fiyatları Ankara ilinde son derece uygun olması da bir diğer tercih nedeni arasında gelirken tanıtım ve reklam maliyetlerinin diğer alanlarda ne kadar yüksek olduğu düşünüldüğünde bu özellik oldukça önemlidir. Çünkü artık reklam alanını düşünmeyen bir işletmenin ayakta kalabilme olanağı günden güne zayıflarken Ankara uygun fiyatlı matbaa ürünleri sayesinde artık reklam maliyetleri için önemli rakamlara ayırmak gerekmez.