1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Etiket Baskı Teknikleri Nelerdir?

Ankara matbaa etiket baskı ürünleri tüketim çeşitliliğindeki artış ile doğru orantılı olarak hayatımızdaki önemi günden güne artmaktadır. Sadece satın alınan ürünlerde değil uyarı gerektiren alanlarda da sıklıkla karşımıza çıkan Ankara matbaa etiket baskı ürünler sayesinde gerekli bilgilere ulaşmak mümkün olmakta ve ürün hakkında en kısa yoldan bilgi edinmek kolaylaşmaktadır. Gıda sektöründen başlayarak kozmetik alanına, ilaç sektöründen temizlik ürünlerine kadar son derce geniş bir yelpazede karşılaştığımız Ankara matbaa etiket baskı yöntemi ile sadece tüketiciler değil işletme sahipleri de yarar sağlamaktadır. Bir işletmenin reklamını yapmanın en kısa ve kolay yolu olması nedeni ile her geçen gün önemini daha da artan Ankara matbaa etiket baskı kullanım alanları giderek yaygınlaşmaktadır.
 

Etiket Baskı Avantajları Nelerdir?

Ankara matbaa hizmetleri arasında yer alarak tasarım zenginliği bakımından işletmeler adına son derece etkili bir reklam aracı olan Ankara matbaa etiket baskı sayesinde ürünün ulaşması istenen hedef kitle üzerindeki etkisi oldukça fazladır. Ankara matbaa tiket baskı tasarımlar içinde kullanılan grafik ve renk gibi destekler sayesinde işletmelerin kimliğini en doğru şekilde yansıtmaları mümkün olabilmekte ve ticari kazançlarına olumlu katkı vermektedir. Bununla birlikte ürün özelliklerine göre uyum sağlayabilecek pek çok çeşidi bulunması da Ankara matbaa etiket baskı avantajları arasında yer alır. Kabartmalı, simli, yaldız varaklı, yaldız üzerine boya, hologram özellikli, çift katlı, yapışkan yüzeye fotoğraf gibi çeşitler arasından ürüne en uygun olan Ankara matbaa etiket baskı çeşitleri tercih edilerek reklam etkisinin arttırılması mümkündür.
 

Ankara Matbaa Etiket Baskı 

Ankara matbaa etiket baskı teknikleri içinde flekso baskı ambalaj sektöründe yaygın olarak kullanılan bir teknik olması yanında fiyat avantajı ile de dikkat çeker. Letter pres baskı ise Ankara matbaa etiket baskı çeşitleri arasında kendinden yapışkanlı etiketler üzerinde kullanılmaya en müsait tekniktir.Tifdruk Rologravür Baskı tekniği ise ambalaj sanayinin ihtiyacı olan uzun süreli ve seri üretimler için en uygun Ankara matbaa etiket baskı teknikleri başında gelir. Çok küçük detayların bile bu Ankara matbaa etiket baskı tasarım üzerinde yer alarak dikkat çekmesini başarması bir diğer tercih nedenidir