1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Etiket Baskı Çeşitleri

Ankara matbaa etiket baskı tasarımlar bir firmanın ürettiği ya da satışını gerçekleştirdiği, sergilediği ürünlerin özelliklerini gösterir. Diğer adı sticker olan bu çalışmalar farklı boy ve ebatlarda üretilebilir. Stok takibinden başlayarak geniş bir kullanım alanına sahip olsa da uygun maliyetleri nedeni ile firmaların reklam ve tanıtım alanında destek olma özelliğine sahiptir. Marketlerden giyim mağazalarına hayatın hemen her alanında karşımıza çıkan bu tasarımlar Ankara Parkur matbaa deneyimi ile hayata geçirilmektedir. Yüksek kalite yanında uygun fiyatları ile karşımıza çıkan bu tasarımlar son yılların gözde reklam unsurları arasında yer alır. 
 

Damla Etiket 

Ankara matbaa firmaları teknolojisi ile üretilen söz konusu etiketler 3 boyutlu bir görüntüye sahip olması nedeni ile tercih edilmektedir. Etiketin kesimi ardından üzerine poliüretan, epoksi gibi şeffaf içeriğe sahip reçine dökülerek dayanıklı olması sağlanır. Görsel özellikleri yanında uzun yıllar kullanıma uygun dayanıklı yapısı nedeni ile tercih edilmektedir. Farklı renklerde de üretimi yapılabildiği gibi bu renkler birden fazla da olabilir.
 

Baskes Etiket 

Dijital baskı tekniklerinin sağladığı olanaklardan destek alınarak üretilen basket etiket Ankara iyi matbaa firmaları tarafından tasarlanmaktadır. İç ve dış mekanlarda kullanılabilen bu tasarımlar baskı ardından fazlalıkların alınması ile ortaya çıkar. İstenilen sayıda üretimi yapılabilmesi yanında düşük maliyetli olması sayesinde uygun fiyatlar ile etkili bir reklam unsuruna dönüşür. Renkli baskıların fiyatları ise diğerlerine biraz daha yüksektir. Ankara matbaa fiyatları içinde uygun yapısı ile öne çıkmakla beraber baskı teknolojileri sayesinde istenilen miktar kısa sürede hazırlanabilmektedir. 
 

Metal Etiket 

Ankara matbaa ürünleri arasından yer alan bu tasarımda işletmeye ait logo, iletişim bilgileri, firma adı gibi bilgiler yer alır. Otomotiv sektöründen mobilya alanına kadar geniş bir kullanım alanı mevcuttur. İstenilen boy ve ebatlarda üretilmesi yanında renkli olarak da Ankara matbaa tarafından  baskısı yapılabilmektedir. Sanayi alanında üretim yapan firmalar zor şartlarda dayanıklı olması nedeni ile tercih edilirken maliyet olarak da uygundur. Yağmur, nem ve aşırı sıcaklık gibi olumsuz koşullara dayanıklılığı ile ön palan çıkar. Yapışkanlı olarak monte edilebildiği gibi vidalı seçeneği de mevcuttur.