1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Etiket Baskı

Ankara matbaa firmaları işletmelerin tanıtım alanında ortaya çıkan pek çok ihtiyacına hızlı ve kalıcı çözümler getirirken etiket baskı tasarımlar bunlar arasında ilk sırada gelmektedir. Söz konusu ürünler üzerinde yer alan ürün özellikleri yanında işletme hakkında verdiği çeşitli bilgilerle de ön plana çıkmaktadır. Logo, iletişim bilgileri gibi özellikler Ankara matbaa etiket baskı kullanım alanları ve süresi boyunca etkili bir reklam aracına dönüşmekte ve bu da tanıtım gücünü arttırmaktadır. Etiket baskı teknikleri oldukça çeşitli olması yanında üretim aşamasında kullanılan teknikler farklı sektörler için uygun olarak tasarlanmış ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde geliştirilmiştir. Hepsi de birbirinden kaliteli baskı yapmaya elverişli olan tasarımlar sayesinde artık işletmeler diledikleri şekilde etiket bastırabilmekte ve kullanabilmektedir.

Etiket Baskı Çeşitleri

Ankara matbaa etiket baskı çeşitler işletmelerin hizmet alanlarına göre oluşturulmaktadır. Etiket üzerinde dikkat çekilmesi istenilen kısmın kabartılmasını sağlayarak ilgi çekici hale getiren kabartma laklı etiketler sektörde teknolojinin geldiği son noktayı göstermesi açısından önemlidir. Serigraflı etiket ise serigraf makinesi kullanılarak elde edilmekte ve diğerleri ile kıyaslandığında daha canlı ve gerçekçi tasarımlar elde edilmekle kalmayıp tüketicilerin ilgisi de çekilmektedir. Altın, gümüş ve hologram gibi çeşitleri mevcut bu etiket tekniğinde yaldız görüntüsü efekt vermek için kullanılan altın yaldızlı etiket Ankara Parkur matbaa tasarımları arasında yine son yılların öne çıkan uygulamaları arasında yer almaktadır. İşletmeye ait markanın imaj ve güvenliğini sağlamak amacı ile tasarlanan hologram baskı etiketlere ilave edilecek bir özellik sayesinde, söküldükleri anda kendilerini imha edebilme özelliği kazandırılmaktadır. 

Etiket Baskı Kullanım Alanları

Ankara matbaa tasarımları farklı sektörlerde kullanılabilme özelliği sayesinde işletmeler tarafından ilgi görmektedir. Örneğin yapışkanlı yüzeylere fotoğraf baskı gibi teknikler kozmetik ve kimya sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. Ankara matbaa ürünleri körler alfabesi tekniği gıda, kozmetik ve endüstri kuruluşlarında kabartma özelliği nedeni ile yine etiket baskı tasarımlar olarak tercih edilmektedir. UV baskı gibi yine çok tercih edilen bir baskı çeşidi dış etkenlere aşırı maruz kalan ürünlerde kullanılmakta ve ısı, nem gibi koşullara dayanıklılığı ile bilinmektedir. Bu kadar yaygın bir kullanım alanına sahip olması işletmeler önemli avantajlar sağlamakta ve sektörler arası farklılıklar nedeni ile doğan değişik ihtiyaçlara hızlı çözümler üretmektedir. 

Etiket Baskı Fiyatları

Ankara iyi matbaa firmaları tarafından hayata geçirilen ürünlerin en büyük özelliği bu alanda dünya genelinde yaygın olarak tercih edilen teknolojinin kullanılmasıdır. Bunun yanında Ankara matbaa fiyatları uygun olması da yine tanıtım ve reklam alanında düşük maliyetler ile ihtiyacını gidermeyi hedefleyen işletmelerin yanında olma özelliğine sahiptir. Ankara Parkur matbaa tecrübesi ve kusursuz işçilik anlayışı ile hayata geçirilen tüm ürünler hayatın pek çok alanında yaygın olarak karşımıza çıkmaktadır.