1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Etiket Baskı

Ankara matbaa etiket baskı bir ürün üzerine yer alması bazı durumlarda yasal zorunluluk da olan ürünler şeklinde tanımlanabilir. Bunlar ürünün hangi firmaya ait olduğu gibi üretim ve son kullanma tarihleri hakkında da olabilir. Ürün kimliği şeklinde de bir tanımlamaya uygun olan etiket baskı Ankara Parkur matbaa kalitesi ve tecrübesi ile üretilir. 
 

Etiket Baskı Çeşitleri Nelerdir?

Diğer adı sticker olan bu ürünler bir firmanın tanıtımını yapabilmesi adına pek çok özelliği bünyesinde barındırır. Ürünlerin pazarlanması yanında üzerinde yer alan firma iletişim bilgileri sayesinde müşteriler ile güçlü bir iletişim kurulmaktadır. Ankara matbaa etiket maskı çeşitleri farklı sektörlere uygun olarak oluşturulmakla birlikte sanayi alanında aşağıdaki gibidir.
 
Metal Etiket
Asansör Etiket
Reflekte Etiket
 

Metal Etiket 

Ankara matbaa firmaları tarafından üretimi yapılan bu tasarımların en önemli özelliği paslanmayan malzemeden üretilmesidir. Bu sayede uzun yıllar kullanıldığı gibi dış etkenlere karşı da oldukça dayanıklıdır. 
 

Asansör Etiketi

Asansör kabinlerinde yar alan bu tasarımlar yapışkanlı olabildiği gibi vidalı olarak da monte edilebilmektedir. Kabinlerde oluşan ısı ve nem gibi etkenler karşısında uzun süre kullanıma uygundur.
 

Reflekte Etiket

Dikkat çekilmesi istenilen ürünler üzerinde yer alan bu tasarımlar aynı zamanda iş makineleri gibi farklı alanlarda da karşımıza çıkar. Işığa hassas olması sayesinde yansıtma özelliğine sahip olması en önemli avantajıdır. 
 

Etiket Baskı Kullanım Alanları

Ankara iyi matbaa firmaları tarafından yüksek teknoloji hayata geçirilen bu tasarımlar hayatın pek çok alanında karşımıza çıkar. Market raflarında gördüğümüz ürünlerden sanayi alanında üretilen malzemelere kadar son derece geniş bir yelpazeye sahip olan etiket baskı fiyatları Ankara için uygun olması da yaygın kullanımında etkilidir. Uzun yıllar dayanıklı olması bu süre zarfında firma reklamının yapılmasına da olanak tanır. İstenilen adette ürünü kısa sürede hazırlayarak bölge dışına da kargo yolu ile gönderebilen Ankara matbaa firmaları kullandıkları teknoloji sayesinde bunu gerçekleştirirler.