1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Etiket Baskı

Ankara matbaa bugün hayatın çeşitli alanlarında karşımıza çıkmasına rağmen önemi hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığımız pek çok tasarım sayesinde hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Bunlar günlük hayatta da kullanım uygun promosyon ürünleri, kişiye özel tasarımlar, yasal bir zorunluluk da olan fatura ve irsaliye olabileceği gibi çeşitli amaçlara uygun olarak tasarlanmış etiket baskı ürünleri de olmaktadır. Ankara matbaa etiket baskı işletmelerin faaliyet gösterdiği sektöre ve kullanım şartlarına göre donatılan özellikler ile üretilmektedir. Firmalara tanıtım olanağı sağladığı kadar tüketicileri de ürün özellikleri gibi önemli konularda bilgilendiren bu tasarımlara günlük hayatta sıklıkla rastlanmaktadır.
 

Damla Etiket

Ankara matbaa reklam ürünleri arasında da yer alan damla etiket tasarımların en büyük özelliği üretiminde kullanılan teknoloji sayesinde mercek etkili olmasıdır. Bu sayede üzerinde yer alan firma adı ve iletişim bilgileri gibi unsurlar çok daha büyüyerek dikkat çekici hale gelmekte ve bu da etkili bir reklam özelliği kazandırmaktadır. Ayrıca Ankara matbaa damla etiket tasarımlar üç boyutlu olarak da üretilerek igi uyandırmayı da başarır. Canlı renkler yanında farklı büyüklüklerde üretilen bu ürün tanıtım alanında işletmeler adına son derece avantajlıdır. Uzun yıllar kullanıma uygun kaliteli bir içeriğe sahip olan damla etiket sektörün bölgede önde gelen kuruluşları arasında yer alan Parkur matbaa tecrübesi ile üretilmektedir. 
 

Baskes Etiket

Ankara matbaa teknoloji olanakları sayesinde son yılların gözde etiket tasarımlar arasında gelen baskes etiketler optik okuyucu plotter vasıtası ile üretilmektedir. Genellikle firma logosuna sadık kalınarak baskısı yapılması ardından fazlalık kısımların çıkarılması ile elde edilen bu tasarım firmalar adına önemli bir tanıtım unsuru olarak yeni pazarlama teknikleri arasındaki yerini almıştır. Son derece geniş bir kullanım alanına sahip olan Ankara matbaa etiket baskı diğer ürünler gibi hırdavattan gıdaya kadar hemen her sektörde karşımıza çıkabilmektedir. Bu tasarımlarda en çok dikkat edilmesi gereken  nokta folyo kalitesidir. Kaliteli bir folyo üzerine yapılan baskılar son derece canlı renklere sahip sonuçlar vermektedir. 
 

Ankara Etiket Fiyatları

Ankara matbaa firmaları arasında sektörde uzun yılları bulan Parkur matbaa tecrübesi ile üretilen etiket baskı tasarımlar son dönem pazarlama teknikleri arasında uygun maliyetleri ile ön plana çıkmaktadır. Ankara matbaa fiyatları çerçevesinde yapılacak maliyet araştırması ürünlerden elde edilecek fayda ışığında değerlendirilmelidir. Zira Ankara etiket baskı ürünler için ödenecek miktarın çok daha fazlası kısa sürede bu tanıtım sayesinde işletmeye geri dönecektir. Üzerinde işletme adı ve logosu yanında iletişim bilgilerinin de yer alması tasarımların müşteriler ile sağlam ve kalıcı bir iletişim kurmanın ilk adımı olarak kabul edilmektedir. Aynı zamanda dikkat çekici canlı renklere sahip olmaları bulundukları yerde dikkat çekmelerini sağlayarak firma farkındalığını arttırır.