1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Eloksal ( Metal ) Etiket Nedir?

Ankara matbaa hayatın pek çok alanında pek farkına varılmasa da çok sayıda tasarımlar üretmesi sayesinde gerek hayatımızı kolaylaştırmakta gerekse de işletmeler için çok sayıda avantaj üretmektedir. Ürünlerin kalitesini arttırdığı kadar farkındalık yaratılmasını da amaçlayan pek çok ürün Ankara matbaa firmaları tarafından gerçekleştirilen başarılı çalışmalar sonucunda ortaya çıkmaktadır. Bunların yanında matbu evrak gibi her işletmenin ihtiyacı olan belgeleri yasal izinler çerçevesinde basan Ankara matbaa hizmetleri arasında son yılların gözde eloksal etiketler gelir. Metal üzerine basılan etiketler olarak da tanımlanabilecek matbaa eloksal baskı çeşitleri sanayi üretimi başta olmak üzere hayatın pek çok alanında karşımıza çıkar.
 

Eloksal Baskı Etiket Nedir?

Ankara matbaa çalışmaları arasında yer alan pek çok etiket tasarımdan ayrı olarak metal üzerine yapılan eloksal baskı çalışması elektoliz ile koruyucu yüzey kaplanmış zeminlere uygulanmaktadır. Daha net bir ifade ile söyleyecek olursak Ankara matbaa eloksal baskı hizmetleri metal yüzeylere UV baskı ya da lazer gibi araçlarla yapılan baskı çeşididir. Müşteri talebi doğrultusunda her türlü boyutta tasarlanma özelliğine sahip olan eloksal baskı tasarımlar Ankara bölgesinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Daha önceden hazırlanmış olan taslaklar üzerine yapılabildiği gibi özel olarak tasarlanacak taslaklar üzerine de yapılmakta ve bu da Ankara matbaa eloksal baskı hizmetleri içinde önemli bir avantaj olarak görülmektedir.
 

Eloksal Baskı Etiket Nerelerde Kullanılır?

Ankara matbaa hizmetleri arasında yer alarak işletmelere ait markayı en iyi şekilde temsil etmesi yanında çok daha fazla kişinin ürünlere dikkat çekmesini sağlayan Eloksal baskı etiket özellikleri arasında kabartmalı olarak hazırlanması da bulunur. Ankara matbaa eloksal baskı kullanım alanları başında metalin uzun süre dayanıklılığından yararlanmak adına sanayi alanı olsa da daha pek çok alanda tercih edilebilir. Metal olması sayesinde her türlü hava şartı ve diğer etkenlere karşı uzun yıllar kullanılan Eloksal baskı fiyatları Ankara bölgesinde uygun olması da tercih sırasında etkilidir. Üzerinde metali koruyan şeffaf bir etiket ile kaplı olan etoksal baskı özellikleri arasında arkası yapışkanlı olduğu gibi vidalanabilme imkanı da bulunmasıdır.