1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Ankara Matbaa Dijital Baskı

Ankara matbaa İşletmelere sadece matbu evrak anlamında değil gerek tanıtım alanında ihtiyaç duydukları promosyon ürünler ile gerekse de Ankara matbaa dijital baskı avantajları sayesinde son derece önemli fırsatlar sunmaktadır. Bilgisayar ortamında hazırlanan Ankara matbaa tasarımların çeşitli yüzeyler üzerine basılma işlemine verilen ad olarak tanımlanan dijital baskı diğer baskı yöntemlerine göre çok daha seri üretim yapabilmesi nedeni ile tercih edilmektedir. Geleneksel baskı yöntemlerinde kullanılan çoğu malzemenin kullanılmadığı Ankara matbaa dijital baskı tekniği maliyet olarak da diğer yöntemlere göre ucuz olması sayesinde matbaa sektöründeki yerini almış ve küçük parça işlerden büyüklerine kadar kendine geniş bir uygulama alanı yaratmıştır.
 

Ankara Matbaa Dijital Baskı Fırsatları 

Ankara matbaa dijital baskı hizmetleri iç ve dış mekan baskı olmak üzere 2 ana gruba ayrılmakta ve her biri kullanım alanlarına göre önemli tanıtım fırsatları sağlamaktadır. Magnet, broşür ve bayrak gibi ürünler yanında kartvizit gibi ürünler de ortaya çıkarabilen dijital baskı Ankara matbaa teknolojisi ile artık çok kısa sürelerde tanıtım yapabilme olanağı elde edilmiştir. Ankara matbaa dijital baskı fırsatları arasında belki de en önemlisi maliyetleri azaltmış olması ve Ankara matbaa dijital baskı fiyatları çerçevesinde işletmelerin kolaylıkla tanıtım faaliyetlerini yürütebilmesini sağlamasıdır. Ankara matbaa dijital baskı avantajları içinde dikkat çeken bir diğer unsur da hiç kuşku yok ki istenilen miktar kadar basım yapılarak bu alanda stok ya da yedekleme yapılmaya ihtiyaç bırakmamasıdır.
 

Ankara Matbaa Dijital Baskı Çeşitleri 

Ankara matbaa dijital baskı yukarıda bir kısmına kısaca değindiğimiz üzere iç ve dış mekan olarak 2 ana gruba ayrılmaktadır. Ankara matbaa dijital baskı dış mekan kanvas baskı ya da folyo baskı gibi baskı tekniklerini içermekte mağaza ya da dükkan gibi işletmeler adına dış mekanlarında etki gücü yüksek bir tanıtım unsuru olarak değerlendirilmektedir. Ankara matbaa  dijital baskı iç mekan ise görüntü kalitesinden faydalanılarak mekanların iç kısmına uygulanmaktadır. Ayrıca Ankara matbaa dijital baskı çeşitleri içinde araçların giydirilmesi ve cam kaplanması gibi seçenekler de bulunmakta ve bu seçenek zenginliği sayesinde dijital baskı önemi günden güne artmaktadır.