1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Damla Etiket Nedir?

Ankara matbaa sektörde dünya genelinde yaşanan teknolojik gelişmelerden faydalanarak firma ve firmaya ait markanın tanıtımı ya da geliştirilmesi için önemli çalışmalara yaparken Ankara matbaa damla etiket tasarımlar bunların başında gelmektedir. Normal etiket baskı özeliklerinden farklı olarak 3 boyutlu bir görüntü veren Ankara matbaa damla etiket reklamcılık alanında yeni bir çığır açmış ve üzerinde yer aldığı ürünlere olan ilginin artmasını sağlamıştır. Ankara matbaa sektörü açısından da teknoloji başlığı altında değerlendirildiğine kaydedilen ilerlemenin önemli bir göstergesi sayılan Ankara matbaa damla etiket baskı sert geçen ticari rekabet ortamında ayakta kalmak ya da bir adım öne çıkmak isteyen işletmeler için idealdir.

 

Damla Etiket Kullanılan Sektörler

Ankara matbaa tasarımları arasında 3 boyutlu olması nedeni ile ayrı bir öneme ve özelliğe sahip olan Ankara matbaa damla etiket ürünler giderek artan bir hızla pek çok sektörde yaygın olarak kullanılmaktadır. Mobilya sektöründen başlayarak bilgisayar, giyim ve su arıtma gibi diğer sektörlere yayılan Ankara matbaa damla etiket kullanılan sektörler tasarımın başarılı sonuçları nedeni ile günden güne artmaktadır. Diğer etiket çeşitleri 2 boyutlu olarak tasarlanması yanında damla etiket Ankara matbaa özelliği 3 boyutlu olmasından gelmekte ve bu da son derece etkili şekilde ürüne dikkat çekilmesini sağlar. Seri olarak üretilmesi nedeni ile pek çok sektörün bu konudaki sorunlarına çözüm getiren Ankara matbaa damla etiket ürünler kullanım yelpazesi olarak günden güne genişlemektedir.
 

Ankara Matbaa Damla Etiket Özellikleri 

Ankara matbaa damla etiket üretimi sayesinde pek çok sektörün bu konudaki ihtiyacını gidermiş ve tanıtımı istenilen ürüne geniş bir kitlenin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Ankara matbaa damla etiket özellikleri arasında gelen su geçirmez oluşu ürünün teşhir edildiği kötü hava şartları ya da diğer olumsuz koşullardan etkilenmesinin önüne geçer. Son derece şık bir görünüme sahip olması nedeni ile üzerinde yer aldığı ürünün çok daha güzel görünmesini sağlayan Ankara matbaa damla etiket fiyatları uygun olması da tercih nedenleri arasında gelir. Aynı zamanda çizilmez özelliği ve yüksek basında karşı da dayanıklı olması da damla etiket Ankara matbaa avantajları olarak ön plana çıkmakta ve tasarımlara olan ilgiyi açıklamaktadır.