1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Damla Etiket

Ankara matbaa firmaları bugün işletmelerin tanıtım ve reklam alanında ihtiyaçlarına hızlı çözüm getirmesi sayesinde pazarlama alanında son derece önemli işlere imza atmaktadır. Reklam bir işletmenin en önemli ihtiyaçlarından biri olmasına rağmen bu alanda çıkan yüksek maliyetler firmaları ürküterek temkinli davranmaya itmektedir. Ancak her sektörde yaşanan rekabet de ortada iken reklam olmadan da bu ortamda ayakta kalabilmek zordur. İşte bu noktada devreye giren Ankara matbaa fiyatları her işletme için uygun seçenekler sunmakla birlikte zengin bir tasarım yelpazesine sahip olması sayesinde sektöre uygun işler ortaya koyabilir. Bunlar başında gelen damla etiketler matbaa sektöründe kullanılan teknolojinin geldiği noktayı göstermesi açısından da önemlidir

Ankara Damla Etiket 

Söz konusu 3 boyutlu olması sayesinde üzerinde bulunduğu ürüne oldukça başarılı bir şekilde dikkat çekilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda ürünün çok daha kaliteli ve saygın gözükmesini de sağlayan damla etiket Ankara bölgesinde pek çok sektörde yaygın olarak kullanılmaktadır. Sıradan bir ürünü bile göz alıcı şekilde görünmesini sağlaması bu tasarımın en önemli özelliği olarak öne çıkmakla birlikte müşterilerin bu alandaki taleplerini en hızlı şekilde karşılayacak şekilde üretilebilmesi bir diğer dikkat çeken özelliğidir. PVC yapısı sayesinde yağmur, güneş ışınları ve nem gibi olumsuz koşullardan etkilenmeden uzun yıllar kullanıma uygun olması bu tasarıma olan ilginin bir diğer nedenidir. 

İstanbul Damla Etiket 

Başta mobilya sektörü olmak üzere otomotive kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan damla etiket matbaa ürünleri arasında son yıllarda öne çıkmıştır. Bunun nedenleri arasında esnek bir yapıya sahip olması sayesinde ister yuvarlak olsun ister oval her türlü yüzeye uygulanabilmesi de gelmektedir. Farklı renklerde de üretilebilmesi işletme logolarına ait tonlarında yer almasına olanak vermekte ve bu da firmanın çok daha akılda kalıcı olmasına destek vermektedir. Ankara parkur matbaa sektörde uzun yılları bulan deneyimi ve ustalığı ile hayata geçirilen bu tasarımlar mercek etkisi yaratması sayesinde hangi ortamda olursa olsun üzerinde yer aldığı ürüne dikkat çekilmesini sağlar.

İzmir Damla Etiket

Etiket bakı matbaa ürünleri arasında gerek firmalar gerekse de tüketiciler adına sağladığı çok sayıda avantaj nedeni ile son yılların en gözde tasarımları arasında gelmektedir. Bunun başlıca nedeni yaygın kullanım alanından istifade edilerek üzerinde yer alan firma iletişim bilgiler, firma logosu gibi tanıtım unsurlarının çok daha fazla kişi tarafından görülmesini sağlamasıdır. Ankara matbaa fiyatları çerçevesinde üretilen söz konusu tasarımlar ayrıca müşterilere de ürün özellikleri hakkında bilgi vermesi açısından da önemlidir. Bu nedenlerle etiket baskı matbaa ürünleri arasında son yıllarda ön plana çıkmış ve düşük maliyetler iler etkili bir tanıtım oluşturmanın kapısını aralamıştır.