1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Baskes Etiket

Ankara matbaa firmaları işletmelerin tanıtım ihtiyaçlarına zamanında ve hızlı çözüm getirmektedir. İlk bulunduğu yıldan bu yana insanlığın gelişim adına önemli katkılar sağlayan matbaa Ankara dışında da yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Pazarlama ve tanıtım alanına getirdiği yenilikler yanında bunları uygun maliyetler ile karşılaması sektöre dair ürünlerin tercihinde etkili olmaktadır. Bugün artık reklama yönelmeyen bir firmanın ayakta durması zor iken bu alanda ortaya konulan yüksek maliyetler işletmeleri ürkütse de Ankara matbaa fiyatları uygun olması sayesinde bunun başarılması gerçekleşir. Günlük hayatta yaygın bir kullanım alanına sahip olan çeşitli etiket tasarımlar, promosyon ürünler ve katalog baskı çeşitleri yanında baskes etiketler son yılların öne çıkan ürünleridir.

Ankara Baskes Etiket

Etiket kullanım alanları biz pek farkına varmasak da aslında çoğu yerde karşımıza çıkar. Market reyonlarından başlayarak geniş bir yelpazede yer alan bu tasarımlar arasında diğer adı sticker olan baskes etiket Ankara bölgesinde de yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Üzerinde firmaya ait logo, iletişim bilgileri yer alması ile kalmayıp firmanın kurumsal renklerine de bürünebilen Ankara baskes etiket özellikleri arasında kişiye özel tasarımlar ile üretimi yapılabilmesi de gelmektedir. Optik okuyucuya sahip baskı makinesi sayesinde üretim gerçekleştiren söz konusu tasarımlar basma ve kesme özelliğine sahip olan cihazlardan destek alınarak da hayata geçirilir. 

İstanbul Baskes Etiket

Etiket çeşitleri arasında uygun fiyatları ile öne çıkan bu tasarımlarda baskı kalitesi öne çıkmaktadır. Baskes etiket kullanım alanları bakımından da geniş bir seçenek yelpazesi oluşturmakta ve araç giydirmelerinden işletmelerin iç mekan tasarımlarına kadar hemen her yere uygulanabilme özelliğine sahiptir. Bugün pek çok işletme çeşitli kampanya ve duyurular içinde yine baskes etiket tasarımlar tercih etmekte ve mobilya sektörü gibi alanların da en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Büyük ölçeklerde tasarlanabildiği gibi küçük olarak da üretilebilen söz konusu çalışmalara olan ilgi bu nedenle günden güne artmaktadır. 

Baskes Etiket Fiyatları

Ankara Parkur matbaa baskes etiket tasarımlar aynı zamanda yağmur, soğuk ya da güneş ışınlarına karşı dayanıklı özelliğine sahip olması yanında her türlü yüzey üzerine kolayca uygulanabilme özelliğinde de sahiptir. Bu yüzeyler cam ya da plastik olabileceği gibi ahşap da olabilir. Çıkarıldığında yüzeyde yapışkan izi bırakmaması Ankara baskes etiket özellikleri arasında en dikkat çeken etkenler arasında yer alır. Kurumsallığı hedefleyen firmalar için ideal bir ürün olarak öne çıkan tasarımları bir diğer özelliği de son derece canlı ve dikkat çeken renklere de sahip olmasıdır. Ankara baskes etiket fiyatları uygun olması da yine firmaların reklam maliyetleri açısından değerli bir avantaj olarak kabul edilmesine neden olmuştur.