1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Ankara Etiket Çeşitleri

Ankara matbaa sektörde dünya geneline meydana gelen teknolojik gelişmelerden destek alarak ürettiği çok sayıda ürün sayesinde işletmelerin reklam ve tanıtım alanında ortaya çıkan ihtiyaçlarına hızlı çözümler ile bilinmektedir. Çok sayıda tasarımı kaliteden ödün vermeden bilgisayar ortamında kusursuz bir şekilde hazırlayan Ankara matbaa etiket ürünleri söz konusu ürünlerin başında gelmektedir. Gerek reklam amaçlı kullanıma uygun olması gerekse de ürün özellikleri hakkında gerekli bilgileri içermesi nedeni ile Ankara etiket tasarımları yaygın olarak günlük hayatın pek çok bölümünde karşımıza çıkar. Ankara matbaa firmaları tarafından güncel teknolojiden destek alınarak tasarlanması ile kusursuz şekilde ortaya çıkan ürünler uzun yıllar kullanım özelliğine de sahiptir.
 

Ankara Etiket Çeşitleri Nelerdir?

Ankara matbaa teknolojisi sayesinde hızlı şekilde üretimi yapılarak bu konuda duyulan ihtiyacı gidermeyi amaçlayan etiket çeşitleri geniş bir tercih yelpazesi sunması da işletmeler adına önemlidir. Örneğin Ankara kağıt etiket düşük maliyetli olma özelliğine sahip olması ile birlikte hamur ya da kuşe kağıda basılabilmektedir. Baskı ardından üzerlerine hologram, bakır sıcak baskı ya da altın yaldız baskı yapılarak zenginleşen bu ürünler yanında Ankara opak etiket de yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Su geçirmez özelliğine sahip olan ve çok zor yırtılması nedeni ile Ankara etiket çeşitleri arasında dayanıklı yapısı ile öne çıkan opak etiket dışında rulo tasarımlar da yaygın kullanım alanına sahiptir.
 

Ankara Etiket Fiyatları

Ankara matbaa firmaları titizliği sayesinde üretilerek artık tercih olmaktan çıkıp ihtiyaç halini almış olan ürünler düşük maliyetli olmasının aksine son derece tesirli bir reklam unsuru olarak da görülür. Ankara matbaa fiyatları söz konusu ürünlerin sahip olduğun özelliklere göre değişkenlik göstermekte ve baskı adedi, kağıt kalitesi gibi unsurlar bunda etkilidir. Ankara matbaa etiket baskı ürünler üzerinde yer alan kısa ama açıklayıcı bilgiler satılan ürün hakkında bilgi vermeyi amaçladığı kadar firma iletişim bilgilerine de yer vermektedir. Ankara etiket baskı çeşitlerinin bu alanda doğacak olan ihtiyaç doğrultusunda fazla seçenek sunması da yine ürün tercihi üzerinde etkilidir.