1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Ankara Etiket

Ankara matbaa ürünleri fatura, irsaliye gibi işletmelerini yasal olarak bulundurmaları gereken resmi evraklar yanında onların tanıtım alanında güçlenmelerini sağlayacak çok sayıda tasarıma da imza atmaktadır. Ankara matbaa çeşitleri bu anlamda kartvizitler, broşür baskılar, promosyon ürünleri gibi çok sayıda seçenek sunarken bunlar arasında öne çıkan Ankara etiket baskı tasarımlar çok yönlü olarak kullanılmaktadır. İşletmeye ait tanıtım bilgilerine yer vermesi yanında tüketicilerin satın aldıkları ya da kullandıkları ürün hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayan Ankara matbaa etiket baskı ürünler hayatın pek çok alanında karşımıza çıkar. Market raflarından asansör kabinlerine, iş makinelerinden trafik levhalarına kadar geniş bir alanı kapsayan kullanımı nedeni artık ihtiyaç halini almıştır.
 

Metal Etiket

Ankara matbaa ürünler arasında endüstride yaygın kullanımı ile öne çıkan ürün bu alandaki çeşitli darbe, yüksek ısı, kötü hava koşulları gibi olumsuz etkenlere karşı gösterdiği dayanıklılık özelliği ile bilinmektedir. Serigrafik baskı tekniği kullanılarak elde edilen tasarımlar çeşitli kimyasal maddelere maruz kalması durumunda da aşınmamaktadır. Parkur Matbaa tecrübesi ile hayata geçirilen Ankara etiket baskı tasarımları bu sayede üzerinde yer alan bilgilerin silinmesini engelleyerek uzun yılar görünmesini sağlar. Üzerinde hem firma adı, logosu ve iletişim bilgileri yer alması sayesinde dileyenlere firma ile iletişim kurmalarını sağlamaktadır.
 

Etiket Baskı

Ankara matbaa hayatın pek çok alanında karşımıza çıksa da önemini pek fark etmediğimiz tasarımlarından bir tanesi de etiket baskı ürünlerdir. Üzerinde yer aldığı ürünün özelliklerini son kullanma tarihi gibi bilgileri barındırması tüketiciler için avantaj teşkil ederken işletmeler içinde önemli bir tanıtım unsuru olarak kabul edilmektedir. Bu alanda sektörde dünya genelinde yaygın olarak tercih edilen teknolojiden destek alınarak üretilen Ankara matbaa etiket baskı ürünler hızlı baskı teknikleri ile kısa sürede seri üretim olarak üretilmektedir. Pek çok alanda kullanılması sayesinde işletmelerin bu alanda ortaya çıkan ihtiyaçları için çok sayıda seçenek sunmakta ve bu da yaygın kullanımı üzerinde etkili olmaktadır.
 

Ostim Etiket

Ankara matbaa Ostim etiket çeşitleri günlük hayatta yaygın bir kullanım alanına sahip olan ürünlerin özelliklerinden yararlanarak sanayi alanında hizmet veren firmalara da üretmektedir. Bunların tamamı Parkur matbaa kalitesi ile hayata geçirilirken bu alanda maruz kalınacak çeşitli darbe, yüksek ısı ve kötü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Ankara matbaa fiyatları uygun olması bu alanda etkin olurken son derece etkili ve düşük maliyetli bu reklam unsurundan faydalanmak isteyen firmaların sayısı artmaktadır. Ankara matbaa Ostim bölgesinde yoğun olarak tercih edilen bu ürünler ülkenin diğer ihtiyaç duyulan alanlarında da kullanılmakta ve bunda Ankara matbaa yüksek kalitesi ile üretilmesinde önemli bir etkendir.