1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Ankara Etiket

Ankara matbaa etiket baskı tasarımlar bugün bir firma için düşük maliyetli reklam anlamına gelmektedir. Çünkü çoğu zaman özellikle küçük ölçekli firmalar reklam alanına yönelmek istese de karşılarına çıkan yüksek maliyetler geri adım atmalarını sağlamaktadır. Ankara Parkur matbaa etiket baskı ise düşük maliyetli olması yanında istenilen sayıda üretim yapabilmesi firmaları tanıtım alanına cesaretlendirmektedir.
 

Etiket Baskı

Ankara matbaa firmaları tarafından farklı yöntemler ile basımı gerçekleştirilen etiket baskı yaygın bir kullanım alanına sahiptir.
Firma reklamını etkili bir şekilde yapması kadar üzerinde yer alan bilgilendirici özellikler sayesinde tüketiciye de faydası olur. Günümüzde gıda başta olmak üzere pek çok sektör için kullanımı yasal zorunluluk haline gelmiştir. Kuşe kağıt yanında metal ve hatta cam gibi malzemeler üzerine de basımı yapılabilmesi en önemli özelliği olarak görülür. 
 

Etiket Baskı Seçimi Nasıl Yapılır?

 
Ürün özellikleri belirlenirken sektöre dair unsurlar içermesine dikkat edilmelidir.
Üzerinde yer alacağı ürüne dair verilecek bilgiler eksiksiz ve aydınlatıcı olmalıdır.
Firmayı müşteriler gözünde en iyi şekilde temsil edecek anlaşılır grafikler kullanılmasına özen gösterilmelidir.
Ankara matbaa güncel teknolojisi mutlaka kullanılmalıdır. 
 

Metal Etiket

Etiket çeşitleri arasında özellikle sanayi alanında hizmet veren sektörlerin tercihi olan bu tasarımlar uzun ömürlü olması nedeni ile tercih edilir. Yağmur, sıcak, güneş ışınları, nem gibi etkenlere karşı metal alaşımlardan meydana gelmesi dirençli kılar. Farklı boy ve ebatlarda tasarlanabileceği gibi ortalama 3 mm gibi bir incelik ile hayata geçirilir. Vida ile monte edilebildiği gibi güçlü bir yapışkanlı özelliği ile monte edilebilir. Ankara matbaa metal etiket otomotiv sektöründen mobilyaya kadar geniş bir sektör yelpazesinde kullanılmaktadır. 
 

Asansör Etiket

Kabin içerisinde oluşan sıcaklık ve nem gibi olumsuz etkenlere rağmen uzun yıllar bir kullanım süresi olan asansör etiket Ankara matbaa tarafından üretilmektedir. Üzerinde yer alan firma iletişim bilgileri, logo ve firma adı gibi unsurlar asansörün her kullanımında bu firmanın reklamı anlamına da gelir. Kullanıcılar için ise acil durum bilgileri diğer önemli uyarıları içermesi bu anlamda meydana gelebilecek sorunlar karşısında yol gösterici özelliğine sahiptir.