1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Bas Kes Etiket Nedir?

Ankara matbaa ürünleri sektörde günden güne gelişme gösteren teknolojiden de destek alarak işletmelerin baskı alanında her türlü ihtiyacına hızlı yanıt veren bir tasarım zenginliğine sahiptir. Geniş bir yelpazede yer alan pek çok matbaa çeşitleri Ankara civarında çok sayıda işletme tarafından kullanılmakta ve reklam ve tanıtım alanında matbu evraklara, etiket baskılardan kişiselleştirilmiş ürünlere kadar çok sayıda seçenek sunmaktadır. Bu alanda dünya genelinde yaygın olarak tercih edilen teknolojiden destek alınarak yapılan Ankara matbaa hizmetleri dijital baskı tekniklerinin gelişmesi ile birlikte çok daha önemli hale gelmiştir. Bu alanda bas-kes etiket Ankara bölgesinde değil tüm ülkede yaygın olarak kullanılan ürünlerden sadece biridir.
 

Bas-kes Etiket Nedir?

Ankara matbaa tasarımları günlük hayatımızda hemen her yerde karşımıza sıklıkla çıkmakla birlikte bunların nasıl üretildiği hakkında çoğu kişinin bilgi sahibi olmaması elbette normaldir. Hırdavat sektöründen gıdaya, kırtasiye ürünlerinden gıdaya kadar neredeyse tüm sektörlerde kullanılan Ankara matbaa bas-kes etiket ürünler bir şekil kalacak şekilde diğer kısımların kesilip çıkarılması sonucu oluşturulmaktadır. Optik okuyuculu plotterda basılan bas-kes etiket Ankara bölgesi dışında da yaygın olarak kullanılmakta ve işletmeye ait logonun ya da herhangi bir figürün tüm kıvrımları ile birlikte basılmasına olanak tanımaktadır. Hangi amaç için olursa olsun son derece canlı renkler ile üretimi yapılan bas-kes etiket matbaa hizmetleri arasında son yılların gözde tasarımlarından biridir.
 

Bas-kes Etiket Özellikleri

Ankara matbaa etiket baskı tasarımları arasında farklı bir yere sahip olan ve bu nedenle pek çok işletme ve sektör tarafından yaygın olarak kullanılan bas-kes etiket matbaa teknoloji ile üretilmektedir. Bas-kes etiket Ankara fiyatları çerçevesinde üretimi yapılan tasarımlarda kalite unsuru ön plana çıkmakta ve bu nedenle de folyo kalitesi ana unsur olarak belirlenmektedir. Tasarımı bilgisayar ortamında yapılması ardından plotter baskı makinesine gönderilen bas-kes etiket matbaa işlemi sırasında makine özelliğine göre hazır ya da sonradan hazırlanacak şekilde üretilmektedir. Optik okuyuculardan fazlalık kısımları belirlenmesi ardından fazlalıkları kesilmekte ve ortaya dikkat çekici güzellikte ürünler çıkmaktadır.