1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Etiket Baskı

Ankara matbaa etiket baskı tasarımları günümüz pazarlama endüstrisinde kullanılan ve çok sayıda avantaj sağlayan ürünlerdir. Tüketicilere ürün özellikleri hakkında gerekli bilgileri vermesi kadar işletmeye dair iletişim bilgilerinin de yer aldığı Ankara etiket baskı tasarımları bu nedenle çok yönlü fayda sağlar. Tüketici ile kurulan ilk iletişimin unsuru olması nedeni ile olumlu bir etki bırakmayı hedefleyen etiketler göz alıcı ve canlı renkler ile oluşturulmakta ve nem, ısı gibi etkenlere karşı uzun dayanıklı olması istenilerek kaliteden taviz vermeden üretilmektedir. Bilgisayardan destek alınarak oluşturulan grafikler işletme sahibi onayı alındıktan sonra üretimine başlanmaktadır.
 

Ankara Etiket

Ankara matbaa etiket baskı çeşitleri bakımından zengin bir içeriğe sahip olması işletmeler adına tasarımların sağladığı ayrı bir fırsat olarak değerlendirilir. Çünkü bu sayede kulanım alanına en uygun olan seçilerek üzerinde yer alacak yüzey ya da ürün ile doğrudan bağlantısı gösterilmiş olacaktır. Örneğin Ankara asansör etiket ile market raflarında rastladıklarımız arasında gerek kullanım alanı gerekse de özellikleri bakımından büyük farklar vardır. Ayrıca Ankara etiket baskı içeriği bakımından ürün adı, üretici firma adı ve iletişim bilgileri, üretim izni ve kullanım alanlarını da göstermekte ve yasal bir zorunluluk da olan bu bilgiler hem maliyeti düşük bir reklam hem de tüketiciyi bilgilendirme amacı gütmektedir. 
 

Ostim Etiket

Ankara matbaa firmaları arasında sektördeki tecrübesinden destek alarak üretim yapan ve bölgenin güvenilir kuruluşları arasında gelen Parkur matbaa dijital baskı tekniklerinden faydalanarak çok sayıda etiket tasarıma imza atmaktadır. Metal etiket, damla etiket, UV baskı, alüminyum etiket ve lazerleme gibi Ankara Ostim etiket ihtiyacının tamamını karşılayacak ürünleri en kısa sürede hayata geçirecek bu alanda işletmelerin ihtiyaçlarına hızlı çözüm üretme özelliğine de sahiptir. Bu alanda dünya genelinde yaygın olarak kullanılan teknolojiyi bünyesinde barındırması sayesinde Ankara etiket baskı ürünleri işletmeler adına tercih değil ihtiyaç haline gelmiştir. Sıcak, soğuk, rüzgar ve nem gibi şartlara karşı uzun yıllar kullanıma uygun olarak tasarlanan ürünlerin renklerinde solma olmamakla birlikte kullanılan yazı tipleri dikkat çekici özellikler kullanılarak hazırlanmaktadır.
 

Ankara Etiket Baskı Fiyatları

Ankara matbaa etiket baskı ürünler tüketicinin dikkatini çekecek özellikler üzerinde ayrıntılar oluşturularak tasarlanmakta ve işletme onayı alınması ardından baskı işlemine geçilmektedir. Günümüz reklam endüstrisinde gerek düşük maliyeti gerekse de etkisi nedeni ile büyük ilgi gören Ankara matbaa etiket baskı çeşitleri üzerinde firma logosu ve iletişim bilgileri gibi unsurlar barındırması sayesinde aynı zamanda müşteriler ile kurulacak iletişimin temelini oluşturmaktadır. Ankara matbaa etiket baskı fiyatları ayrıca işletmeler adına önemli bir maliyet yükü getirmediğinden de tercih edilmekte ve sağladığı avantajlar çerçevesinde değerlendirildiğinde kısa vadede gelir artışına da neden olmaktadır. Etiket baskı özellikleri sayesinde çok daha fazla kişi firmanın farkına varmaktadır.