1999'dan Günümüze Baskı Çözümleri
  • İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1341 cad. No:45-47-49 Yenimahalle / ANKARA
  • 0312 394 68 00
    info@parkurmatbaa.com

Ankara Etiket

Ankara matbaa ürünleri arasında yer alarak uygum maliyetleri ile de dikkat çeken etiket baskı işletmeler açısından oldukça etkili bir reklam unsuru olarak da görülmektedir. Farklı basım teknikleri kullanılarak hayatın çok farklı alanlarında karşımıza çıkan Ankara etiket baskı ürünler firma temsili adına da önemli bir hizmet görür. Üzerinde yer aldıkları ürün hakkında kısa ama etkili bilgi vermeyi başardığı kadar kullanım bilgileri gibi detaylar sayesinde müşterilere kılavuzluk da eder. Etiket baskı çeşitleri üretilirken işletmelerin bu alanda doğan ihtiyaçlarına hızla çözüm getirilmesi amaçlanmaktadır.

Asansör Etiketi

Ankara matbaa ürünleri hayatın pek çok alanında karşımıza çıkarak yaşamı kolaylaştıran tasarımlar hayata geçirmekle birlikte asansör etiketi bunlar arasında ilk sıralarda gelmektedir. Çok katlı binaların vazgeçilmezleri arasında yer alan asansörlere dair kullanım özellikleri, uyarı işaretleri ve diğer bilgilere yer veren Ankara asansör etiketi aynı zamanda asansörü üreten firmaya dair tanıtım işlevi de görmektedir. Üzerinde söz konuş firmanın adı ve iletişim bilgileri gibi detayların yer aldığı Ankara matbaa asansör etiket son derece ekonomik olması yanında önemli faydalar sağlamaktadır. Bu alanda dünya genelinde yaygın olarak kullanılan teknoloji ile üretilmesi sayesinde nem ve ısı gibi etkenlere karşı uzun yıllar dayanıklıdır.

Reflekte Etiket

Ankara matbaa etiket baskı çeşitleri arasında kendine has özellikleri ile ön plana çıkan reflektif etiket matbaa sektöründe son yıllarda meydana gelen teknolojik gelişmelerden destek alınarak tasarlanmıştır. Üzerine ışık vurduğu zaman bunu yansıtma özelliği ile bilinen Ankara reflektif etiket ürünler istenilen boy ve ebatta üretilmesi gibi önemli bir özelliğe de sahiptir. Reflektif etiket Ankara bölgesinde yer alan uyarı levhalarında ve trafik işaretlerinde karşımıza çıksa da iş kıyafetleri ve iş makineleri de kullanım alanları arasında yer alır. Ankara matbaa UV baskı teknikleri kullanılarak üretilmesi sayesinde uzun yıllar kullanıma uygun olarak kullanılabilen Ankara matbaa reflektif baskı ürünler diğer etiket baskı etiketlerde olduğu gibi hayatın pek çok alanında karşımıza çıkmaktadır.